Soferi cretini de Arges.

Aseara undeva in jurul orei 19, am iesit la o scurta plimbare cu Madalina (iubita mea), pana la un market. Sa cumparam si noi ceva dulcegarii si d-ale serii, ca na.. aveam si eu chef de ceva dulce si ea. Si cum mergeam noi batraneste, ba chiar am mers ceva drum pana am ajuns la un market destul de departe de casa, am zis sa fim oameni civilizati sa trecem pe la trecere strada, ca na.. asa se cade, sa nu ne “vede” nenea politistu’ ca trecem neregulamentar si sa ne arda niscaiva amenda.

Intram pe trecere, cei de pe sensul nostru ne-au acordat frumos prioritate, cand sa ajungem pe celalalt sens.. a trecut un tampit, cretin, si martalog, cu ceva viteza, mai sa ma calce pe varfu’ degetelor de la picioare. Instant mi-a venit pe teava un “Futu-ti mortii ma-tii de sofer cretin”, si i-am aratat un semn al pacii gen.. muie.

Gura mamii lor, de cretini, tot mai multi soferi cu necunoscator de cod rutier, la mine in Focsani, de faceam asa, din start, ziceam “Pa Pa” la permis, aici, sa dea dracii, circula astia ca-n codru’. Asta oricum nu-i singura data cand patesc asa ceva, era sa mai fiu luat de “papusa” pe masina, de vreo cateva ori de cand am venit aici. Nu-i de mirare ca se duc multi prosti la puscarie, si se vad permisele pe bani.