MYSQL DISTRUS..

Din cauza unor incercari ale mele de a optimiza baza de date MySQL, si din cauza unor erori de la baza de date, fapt pentru care am pierdut toate postarile, si vechiul blog. S-a dus tot.. absolut tot. A ramas hostingu’ ala de la WebFactor, a ramas un nou hosting de la Ch-Center, care se pare e foarte bun.

Si din pacate sau din fericire am decis sa mut blogu’ definitiv pe platforma Blogger, macar aici nu platesc hosting, nu mi se impun anumite tampenii, am reusit sa gasesc si o tema destul de buna, care evident va avea parte de modificarile de rigoare. Asa ca, pe viitor intentionez sa nu mai dau bani aiurea pe hosting si pe dracii, care le pot lua moca.

Asadar, sper sa gasesc vreun backup mai vechi prin vreun mail sau ceva, si de asemenea sper ca cititorii mei, sa intre in continuare la mine pe blog, indiferent de platforma pe care o folosesc. Voi mai folosi hosting, platit sau moca, dar pentru alte proiecte care pot la fel de bine sa stea si pe hosting moca, nu doar pe cel platit. Macar aici, pe aceasta platforma, sunt ferm convins ca nu voi mai pati precum acum, sa raman fara baza de date si implicit fara toate postarile.