Credit auto

De ceva vreme, ma tot gandesc sa-mi cumpar o masina, si avand in vedere ca nu prea imi permit cu bani cash, singura solutie este sa fac credite bancare, asa ca m-am hotarat sa caut ceva informatii pe net, despre varianta ce-a mai simpla pentru a aplica la un astfel de credit.

Am gasit eu ceva informatii despre asa ceva, asa ca m-am apucat sa citesc diverse articole, de pe diferite site-uri si bloguri, ca intr-un final, sa ma gandesc, la faptul ca mai bine as lua o varianta mai buna, tinand cont ca si iubita mea are un credit bancar, am zis sa ma informez mai bine spre credite de refinantare, o metoda mult mai buna in zilele noastre, tinand cont ca multe banci isi schimba dobanzile, si oricum banii sunt si asa putini. Deci momentan, ce-a mai buna alegere ar fi aceasta de a obtine un credit cat mai usor.

Asa m-am pus sa caut pe google, si am gasit un site unde poti sa iti calculezi creditul pe care-l vrei, in functie de tipul de credit pe care-l doresti. In cazul meu cred ca as lua in jur la 3000 de euro, si ar trebui sa platesc undeva la 75euro lunar, asta incluzand si DAE si toate chitibusurile ce include un credit. Parerea mea este ca, se merita, cat de cat, sa-ti faci un credit, pentru ceva care stii ca va fi al tau, mult timp. Si din punctul meu de vedere, strict personal, m-am cam saturat de masini inscrise care mai de care prin Bulgaria si alte parti. Mai bine inscrisa in Romania. 😀