BOSCHETARII..

De ceva vreme, pe toate strazile vezi numa boschetari care intind mana, sa le dai ceva, care arata cum arat eu in momentul asta cu barba mare, cu diferenta ca-s ingrijit in rest. Dar zic asa, de ce mama masii tot timpul se inmultesc boschetarii astia, de ce nu se duc la munca, de ce intind mana cand ar trebui sa intinda curu’ la munca.

De ce eu, tre’ sa platesc taxe si impozite si sa fiu prostu’ statului, in timp ce urat mirositorii intind mana, „Boschet Loverii” le dau bani, si la sfarsitul zilei un boschetar produce mai multi bani decat produc eu ducandu-ma la munca, achitand facturi, datorii, etc.. Tocmai deaia se cam duce dracu’ Romania asta, pentru ca oamenii care muncesc sunt prosti, preturile sunt tot mai mari, spre deosebire de salarii, si boschetarii si oamenii care nu muncesc sunt tot mai multi.

Si sunt pornit asa pe boschetari din pricina faptului, ca acum ceva ani, mi-a batut un boschetar la usa cerandu-mi bani, in schimb i-am dat mancare, mancare ce mai apoi am gasit-o aruncata pe casa scarii. Deaia sunt asa pornit pe boschetari.